Products

Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset

Laser Gun Pro
Handset Ngilangake Rambut nganggo Laser

€ 200,00

€ 89,95

Sampeyan Ngirit 55%

utawa 4 cicilan saka
€ 22,48

1076 reviews MANG SATU


Asil dijamin utawa dhuwit sampeyan bakal bali kanthi Jaminan Dhuwit 90-Dina 100%.

Handset penghapusan rambut IPL ing omah sing anyar lan apik. Kanthi nggunakake Laser Gun Pro Klasik sing paling disenengi, kita nganyari kabeh sing bisa ditindakake kanggo nggawa handset sing paling apik.


Fitur

  • Jaminan dhuwit bali 90 dina
  • Tim asil khusus
  • Layan layanan gratis
  • Jaminan 12 Wulan
  • Ukuran jendhela kerlip - 372mm²
  • Umur 500,000 flash
  • Tingkat energi 5.5 J / cm² maks
  • Panjang gelombang 1200 nm maks
Mini Shaver

Alat cukur Mini
Ngirit mini Laser Gun Pro Tutul

€ 60,00

€ 39,95

Sampeyan Ngirit 33%

utawa 4 cicilan saka
€ 9,98

MANG SATU

Alat Cukur Laser Gun Pro Mini bakal dadi kanca ngilangi rambut sing anyar. Cara sing cepet lan gampang, tanpa lara kanggo nyingkirake rambut planco ing perjalanan - sampeyan bakal kepengin weruh kenapa sampeyan ora nate urip tanpa rambut! Cilik cukup kanggo dipasang ing tas nggawa (padha karo ukuran lipstik).


Fitur

  • - Jaminan dhuwit bali 90 dina
  • - Tim asil khusus
  • - Layan layanan gratis
  • - Warranty 12 Wulan
  • - Ora krasa lara
  • - Ukuran cilik lan kompak
  • - Desain wicaksana dening Laser Gun Pro

On The Go Bundle
Laser Gun Pro + Alat cukur Mini

€ 260,00

€ 119,95

Sampeyan Ngirit 54%

1074 reviews MANG SATU