Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset
Laser Gun Pro Laser Hair Removal Handset

Laser Gun Pro
Handset Ngilangake Rambut nganggo Laser

1076 reviews Reguler regane € 200,00 Harga jual € 89,95 Simpen 55%

Didhukung dening Jaminan dhuwit-bali 90 dina


809 ing Simpenan
SHOP BUNDLE

Nganyari anyar: 

Mungkasi karo ngunjungi klinik laser sing larang!

Sawise pirang-pirang taun riset, ngapiki desain lan nganyari, kita bangga menehi desain Remover Rambut Laser paling anyar. Liwat model premium Laser Gun Pro V6.3, kita bakal ganti cara sampeyan ngrasa babagan ngilangi rambut selawase.

Ora luwih mbuwang atusan Euro kanggo janjian ing salon sing regane larang banget. Kanthi iki, sampeyan bisa nyingkirake kabeh rambut sing ora perlu kanthi permanen kanthi nggunakake 10 menit saben dina. Model V6.3 dilengkapi sistem laser canggih supaya perawatan ora krasa lara.

Beda karo remot rambut palsu sing sampeyan tingali saben dina, produke pancen menehi kebebasan saka rambut sing ora dikepengini, selawase. Kanggo nuduhake manawa kita yakin, sampeyan menehi jaminan dhuwit 90 dina.

# 1 laser IPL ing Eropa 

Apa sampeyan pengin ngilangi rambut kanthi gampang, tanpa cukur cukur lan ora ana rambut sing mlebu? Sampeyan saiki bisa nyenengke ing omah sampeyan kanthi ora lara! Ing Handset IPL Lasergunpro bisa digunakake ing bagean awak apa wae (klebu Face lan Brasil) mung sawetara menit, kabeh padha seneng saka omahmu dhewe! Lasergunpro duwe 10+ taun kelip-kelip nalika digunakake kaya sing disaranake supaya sampeyan bisa bebas rambut suwe banget! 

Versi V6.3

Laser Gun Pro V6.3 menehi potongan rambut profesional sing mewah kanthi sebilangan rega. Ngilangi rambut nganggo genggeman iki bisa nganti 500,000 pulsa kanggo mateni folikel rambut sampeyan kanthi tanpa lara lan gampang. Mung sawetara panggunaan, sampeyan bakal weruh kelemahane rambut sing saya suwe lan bakal suwe mandheg mandheg ing rambut.

Desain genggeman sing apik lan apik banget ndadekake panggunaan omah.

✅ Sampurna kanggo diobati ing bagean awak apa wae
✅ Deteksi kulit kanthi otomatis
✅ 5 tingkat sing bisa disetel kanggo kapadhetan rambut sing beda
✅ Cocog kanggo kabeh jinis kulit
✅ Filter UV terintegrasi kanggo efisiensi maksimal
✅ Aman digunakake lan 100% ora krasa lara ing kulit

Punapa Piye?

Salah sawijining kaluwihan paling gedhe saka IPL liwat cara ngilangi rambut liyane yaiku iku adoh banget nglarani. Rasa kasebut bisa diarani sensasi anget ing kulit



Kasedhiya garansi setaun, layanan seumur hidup (ya sampeyan wis krungu, LIFETIME) lan akses menyang tim asil khusus. Napa kabeh ekstra? Amarga kita lagi nyang-nyangan sampeyan kanthi dawa, lan kita pengin njamin sampeyan bisa entuk paling saka handset cilik sing migunani iki suwene taun-taun kepungkur. Kita ngerti sampeyan bakal tresna, nanging yen sampeyan isih durung yakin, ngerti manawa didhukung karo kita  90-dina 100% Garansi Dhuwit-Bali.



Asil sing bisa dideleng mung sawetara panggunaan

500K Kelip = Urip 20 Taun

Gunakake saka kenyamanan omah sampeyan dhewe


Kulit sing lembut

Ora perlu mbayar utawa ngisi ulang tambahan

Cocog kanggo kabeh, nanging nada kulit sing paling peteng


Gunakake ing bagean awak APA

Cepet lan gampang digunakake

Jaminan 12 Wulan



IPL Tangan Mbusak Rambut

Power Supply

Anggota Guide


Reviews customer
4.8 Adhedhasar 1073 Ulasan
Jl

Matur suwun!

Input sampeyan banget dihargai. Nuduhake karo kanca-kanca supaya bisa seneng banget!

Filter Ulasan:
EL
12 / 05 / 2020
Eline L
NL NL

Ben echt tumit blij ketemu produk dit. Yen sampeyan nggunakake handset, sampeyan bakal entuk akses menyang data sing paling apik!

TN
12 / 02 / 2020
Tania N

Minangka calon ideal kanggo IPL lan laser, aku isih gonjang-ganjing yen bisa ngilangi 95% rambutku sing ora dikarepake!

A
12 / 02 / 2020
Anonymous
AU AU

Produk Bagus lan dikemas kanthi apik nalika ditampa. Umume wareg karo estetika lan presentasi. Bakal nggunakake lan ndeleng manawa nindakake apa sing diandharake.

D
12 / 02 / 2020
D *** a
BE BE

Matur nuwun!!!

TS
12 / 01 / 2020
Tamaris S.
Canada Canada

Aku pucet banget lan rambutku peteng lan iki cocog kanggo aku. Rambut sikilku meh kabeh ilang, rambut jempolku sing gedhe ora ana, lan mustika wanita cilik uga ora ana. Cukup angel, durung duwe pengaruh ing ketiak nanging aku ngira butuh luwih akeh wektu. Aku seneng banget karo iki, pancen regane larang regane, lan mula aku wis nggawe percoyo wong liya sing bakal tuku amarga aku ngomong babagan kepenak aku seneng karo asil.