Mini Shaver
Mini Shaver
Mini Shaver

Alat cukur Mini
Ngirit mini Laser Gun Pro Tutul

Reguler regane € 60,00 Harga jual € 39,95 Simpen 33%

Didhukung dening Jaminan dhuwit-bali 90 dina


-2 ing saham
SHOP BUNDLE

Alat Cukur Laser Gun Pro Mini bakal dadi kanca ngilangi rambut sing anyar. Cara sing cepet lan gampang, tanpa lara kanggo nyingkirake rambut planco ing perjalanan - sampeyan bakal kepengin weruh kenapa sampeyan ora nate urip tanpa rambut! Cukup cilik kanggo dicocogake ing tas nggawa (padha karo ukuran lipstik), lan kanthi desain sing ramping lan wicaksana, Laser Gun Pro Alat cukur cukur Mini bisa plancong karo sampeyan ing endi wae, dadi luwih gampang ngilangake rambut kanthi cepet. Wis kliwat dina-dina wulu sing ora karuan. Paling apik? Wis diisi daya USB dadi siap siyap-siyap nalika sampeyan urip lan bakal tahan umure.



Kasedhiya garansi setaun, layanan seumur hidup (ya sampeyan wis krungu, LIFETIME) lan akses menyang tim asil khusus. Napa kabeh ekstra? Amarga kita lagi nyang-nyangan sampeyan kanthi dawa, lan kita pengin njamin sampeyan bisa entuk paling saka handset cilik sing migunani iki suwene taun-taun kepungkur. Kita ngerti sampeyan bakal tresna, nanging yen sampeyan isih durung yakin, ngerti manawa didhukung karo kita  90-dina 100% Garansi Dhuwit-Bali.



USB diisi daya, dudu ngoperasikake batere

Ukuran cilik lan kompak

Ora krasa lara


Gampang digunakake lan trep

Portable, gampang digunakake langsung

Desain wicaksana



IPL Tangan Mbusak Rambut

Power Supply

Anggota Guide


Anggota Guide