(On The Go Bundle ( Laser Gun Pro + Mini Shaver )
(On The Go Bundle ( Laser Gun Pro + Mini Shaver )
(On The Go Bundle ( Laser Gun Pro + Mini Shaver )

On The Go Bundle
Laser Gun Pro + Alat cukur Mini

1074 reviews Reguler regane € 260,00 Harga jual € 119,95 Simpen 54%

Didhukung dening Jaminan dhuwit-bali 90 dina


991 ing Simpenan

Yen sampeyan terus mlaku-mlaku, tanpa akeh wektu, bundle iki kanggo sampeyan! The On The Go Bundle duwe persis apa sing sampeyan butuhake kanggo nyopot rambut kanthi cepet, gampang lan ora krasa lara, sajrone. Paket kasebut kasedhiya karo laris Laser Gun Pro ing omah, lan Alat cukur Mini anyar sing apik. Kaloro produk kasebut cukup cilik kanggo cocog karo tas travel lan bakal dadi solusi ngilangi rambut sing anyar. Alat Cukur Mini kita cocog kanggo tutul menit pungkasan (kita kabeh ora bakal cukur cukur, mula nyata), lan Laser Gun Pro bakal takon sampeyan kenapa sampeyan durung miwiti perawatan IPL ing omah luwih cepet. Wis kliwat dina janjian janggal. Bundel On The Go minangka solusi cepet lan cepet sing sampurna kanggo kulit tanpa rambut!

Kasedhiya garansi setaun, layanan seumur hidup (ya sampeyan wis krungu, LIFETIME) lan akses menyang tim asil khusus. Napa kabeh ekstra? Amarga kita lagi nyang-nyangan sampeyan kanthi dawa, lan kita pengin njamin sampeyan bisa entuk paling saka handset cilik sing migunani iki suwene taun-taun kepungkur. Kita ngerti sampeyan bakal tresna, nanging yen sampeyan isih durung yakin, ngerti manawa didhukung karo kita  90-dina 100% Garansi Dhuwit-Bali.



Trep kanggo lelungan

Deleng lan desain modern

Ngilangi rambut nalika mbukak, bisa digunakake ing endi wae


Pangobatan sing ora krasa lara, ing kulit alus

Gunakake ing bagean awak apa wae

Cepet lan gampang digunakake


Reviews customer
4.8 Adhedhasar 1071 Ulasan
Jl

Matur suwun!

Input sampeyan banget dihargai. Nuduhake karo kanca-kanca supaya bisa seneng banget!

Filter Ulasan:
EV
03 / 14 / 2021
Elsbeth V.
Walanda Walanda
Bestelling niet go ontvangen

Ondanks the bestell van On The Go Bundle kanggo Laser Gun Pro saiki, Mini Alat cukur. Sampeyan bisa nggunakake Laser Gun Pro saiki.

EL
12 / 05 / 2020
Eline L
NL NL

Ben echt tumit blij ketemu produk dit. Yen sampeyan nggunakake handset, sampeyan bakal entuk akses menyang data sing paling apik!

TN
12 / 02 / 2020
Tania N

Minangka calon ideal kanggo IPL lan laser, aku isih gonjang-ganjing yen bisa ngilangi 95% rambutku sing ora dikarepake!

A
12 / 02 / 2020
Anonymous
AU AU

Produk Bagus lan dikemas kanthi apik nalika ditampa. Umume wareg karo estetika lan presentasi. Bakal nggunakake lan ndeleng manawa nindakake apa sing diandharake.

D
12 / 02 / 2020
D *** a
BE BE

Matur nuwun!!!