FAQ kang


Laserunpro Handset nggunakake IPL (Intensik Pulsed Light), yaiku jinis modern rambut rambut laser digunakake kanggo ngilangi rambut sing dawa, tanpa lara. Nalika Handset kita digunakake ing rambut sampeyan, nyerep IPL sing banjur mangan lan ngrusak sel rambut sing target.


Pancen! Wis pirang-pirang panaliten ing saindenging jagad sing mbuktekake safety lan efektifitas IPL kanggo ngilangi rambut. Amarga kasunyatan kasebut, dadi cara ngilangi rambut sing aman lan efektif.


Salah sawijining akeh kaluwihan Handset kita ing macem-macem jinis laser yaiku yaiku rasa nyeri. Umume para pelanggan nerangake raos minangka sensasi anget ing kulit.


Handset kita nawakake asil sing awet banget nanging ora ana cara ngilangi rambut laser sing permanen, malah ing klinik-klinik. Ati-ati yen perusahaan ngaku ngilangi rambut "permanen", amarga istilah iki kanthi teknis tegese ora bakal tuwuh rambut maneh 6 wulan. Kanggo njaga asil jangka panjang, kita menehi saran nggunakake Handset kita kaping seminggu sajrone 8 minggu, banjur mung sawetara wulan kanggo pangopènan.


Ora, proteksi mripat ora dibutuhake nalika nggunakake Handset. Handset kita wis dirancang nganggo sensor lan ora bakal pulsa lampu kajaba kabeh jendhela dipencet ing kulit. Yen wis dikandhani, sampeyan ora bakal nyoba lan ndeleng langsung menyang cahya nalika sumunar.


Umume pangguna wiwit nyuda rambut mung 2-3 perawatan nggunakake handset, kanthi asil lengkap sawise 9 perawatan. Nanging, asil bisa beda-beda saben wong.


Disaranake nggunakake handset sampeyan seminggu kepungkur sajrone 8 minggu. Sawise periode kasebut, disaranake nggunakake handset sampeyan saben wulan, suwene 2 wulan utawa nganti wareg. Yen sampeyan pengin njaga kulit tanpa rambut tanpa rambut, disaranake nggunakake handset saben 2 nganti 3 wulan, utawa prelu.


Handset kita duwe umur panggunaan 500,000 flashes, sing bakal tahan luwih saka 12 taun yen digunakake kaya sing diarahake.


Handsets kita duwe output energi saka 4.9J / cm2, iki tegese becik kanggo rambut sing aman, lan uga disetujoni supaya panggunaan ing omah sing efektif.


Sampeyan bisa nggunakake handset ing kabeh awak, kalebu pasuryan Brasil lan pasuryan (priksa manawa ora cedhak banget karo mripat).


Ya, disaranake cukur bagian sing pengin ditargetake sadurunge nggunakake handset.


Antarane perawatan sampeyan kudu nyukur nalika dibutuhake. Disaranake aja nganti waxing, plucking, utawa epilating amarga cara ngilangi rambut iki ngilangi kabeh oyot, yaiku sing nyerep cahya handset sajrone perawatan.


Ya! sampeyan bisa ndeleng ing situs web kita


Ora, beda karo klinik-klinik laser, handset kita minangka tuku sepisan. Ora perlu ngganteni utawa ngisi maneh. Mung plug lan pindhah!


Beda karo remot rambut palsu sing sampeyan tingali saben dina, produke pancen menehi kebebasan saka rambut sing ora dikepengini, selawase. Kanggo nuduhake manawa kita yakin, sampeyan menehi jaminan dhuwit 90 dina lan sampeyan bisa, nanging saiki lan mbayar mengko!