Jaminan dhuwit

Hey, kita angel percaya karo produk sing apik banget lan ora bener. Mula, kita bangga bisa menehi jaminan dhuwit bali 90 dina!

Cara njaluk dhuwit sampeyan:
1. Kanggo entuk klaim pengembalian dana, individu kudu tuku Handset Ngilangi Laser Lasergunpro saka www.lasergunpro.com

2. Coba Handset paling ora 70 Dina wiwit tanggal tuku, nanging ora luwih saka 90 dina.

3. Yen sampeyan ora kepenak banget karo kinerja Handset kita, kirim email menyang perwakilan layanan pelanggan liwat jaringan email sing padha nuduhake panjaluk lan panjaluk dhuwit.

4. Sawise disetujoni, bali Handset (ing kemasan asline) liwat layanan mail sing bisa dilacak menyang alamat sing diwenehake dening perwakilan layanan pelanggan.

5. Pratelan sing ora lengkap, ora bisa dingerteni utawa ora sah bakal dianggep ora sah.

Biaya ongkos kirim nyata kanggo ngirim lan bali saka Handset minangka tanggung jawab lengkap saka pihak sing Klaim lan ora bakal dibalekake.

6. Sawise bali, rega tuku Tangan kita bakal dibalekake marang sampeyan.

Klik ing kene kanggo formulir bali