Privacy

Kebijakan privasi kita - lasergunpro.com

Kita ing Lasergunpro percaya manawa penting kanggo ngatur informasi pribadi kanthi aman lan teratur kanthi ukum sing relevan.


Kabijakan iki nggambarake kepiye carane lan perusahaan sing gegandhengan nglumpukake, mbeberake, nggunakake, nyimpen utawa ngatur informasi pribadi.

Kebijakan iki nerangake:

• Jinis informasi pribadi sing kita kumpulake lan tujuan sing ditindakake;

• Kepiye cara ngatur informasi pribadi sing diklumpukake babagan sampeyan;

• Kepiye sampeyan bisa ngakses lan mbenerake informasi iki;

• Yen perlu, kepiye sampeyan bisa ngirim keluhan babagan nangani informasi iki.

Kebijakan iki ora diwatesi mung kanggo para pelanggan saiki, nanging kanggo kabeh wong sing menehi hasil karo kita.

APLIKASI DASAR PRIVASI ING

1. Kita minangka perusahaan dhewe sing aktif ing Walanda. We nyedhiyani barang elektronik lan kluwarga kanggo pelanggan ing konteks sales sales.

2. Kita mudhun ing hukum privasi Walanda ing aturan privasi. Iki nggambarake kepiye organisasi lan lembaga pamrentah bisa nglumpukake lan nggunakake informasi pribadi, nggawe umum, lan menehi akses.

a. Informasi pribadi yaiku informasi babagan individu sing bisa dingerteni; lan ngemot informasi babagan pati sing direkam dening Pendaftar Jenderal miturut Undhang-undhang Pendaptaran Lahir, Pati, Perkawinan lan Hubungan, utawa ukum sadurunge (miturut ditetepake Lair, Pati, lan Perkawinan) lan hubungan 1995).

3. Kita ngormati informasi pribadi sampeyan lan kabijakan privasi iki nerangake cara ngatur. Kebijakan privasi iki ditrapake kanggo Lasergunpro lan kabeh perusahaan sing gegandhengan.

4. Rujukan utawa conto khusus ing Kebijakan Privasi iki, iki dudu dhaptar informasi pribadhi sing diklumpukake.

KENE KITA KOLEKTUK lan Gunakake INFORMASI DIRI

5. Kita njupuk privasi pribadi kanthi serius. Kita bisa ngumpulake informasi pribadi babagan sampeyan:

a. amarga sampeyan langsung menehi informasi iki, umpamane rincian kontak, tanggal lair lan nomer kertu kredit utawa rincian akun bank;

suwala b. amarga pelamar perjanjian layang wis nyedhiyakake data kanggo sampeyan minangka wasit pribadi;

c. amarga recruiter utawa panyedhiya layanan sing padha wis nyedhiyakake data karo gegayutan karo posisi;

d. kanggo nyedhiyakake layanan sing wis dijaluk, kayata nyedhiyakake data menyang perusahaan liyane kanggo menehi hadiah utawa angka;

e. kanggo ngolah tata letak aplikasi dodolan lan / utawa njaluk layanan;

f. kanggo nawakake sampeyan layanan sing paling cocog kanggo kabutuhan;

g. kanggo nambah layanan, umpamane kanthi ngoleksi lan nganalisa data statistik lan riset lan panggunaan cookie;

h amarga sampeyan nyedhiyakake layanan utawa barang kanggo kita;

aku. kanggo tujuan sing ana gandhengane karo sing ana ing ndhuwur lan layanan kita;

j. kanggo menehi informasi tindak lanjut babagan Lasergunpro, kalebu menehi komentar utawa pitakon utawa menehi layanan kanggo sampeyan;

k. kanggo nyukupi kabeh syarat pendanaan umum kanggo program, kalebu panrimo lan koleksi informasi statistik sing ora dingerteni;

l. kanggo ngawasi lan ngevaluasi layanan sing ana lan rencana layanan mbesuk;

m. yen kita dibutuhake kanggo nuduhake informasi karo pamrentah utawa panguwasa panguwasa, kaya sing dibutuhake utawa diwenehake dening hukum.

6. Kita nggunakake informasi pribadi mung kanggo tujuan sing ana gandhengane karo alesan sing diwenehake kanggo kita ing wiwitan lan ing ngendi sampeyan bakal ngarepake sampeyan nggunakake informasi. Iki bisa uga kalebu nuduhake informasi pribadi karo panyedhiya layanan liyane (kalebu panyedhiya layanan pangiriman, panyedhiya layanan pemasaran, produk IT lan panyedhiya layanan lan pedagang debit langsung kita).

7. Contone ing ngendi kita bisa ngumpulake lan nggunakake informasi pribadi yaiku:

a. Pangolahan panjaluk produk lan / utawa layanan;

suwala b. Diwenehi cocog kanggo produk lan / utawa layanan;

c. Ngatur akun kalebu panjaluk lan nawakake produk lan / utawa layanan;

d. Ngirim laporan babagan produk lan / utawa kegiatan layanan kaya sing dijaluk;

e. Ngirim produk lan / utawa layanan menyang kiriman ing ngendi karyawan lan / utawa panyedhiya layanan paling ora ngerti jeneng lan alamat sampeyan supaya bisa ngirim layanan lan produk;

f. Ngabari babagan tawaran khusus utawa diskon saka kita utawa organisasi mitra sing kasedhiya kanggo sampeyan;

g. Ngelingi aplikasi proyek utawa CV sing dikirim sampeyan.

8. Kita bisa nuduhake informasi karo badan pamrentah utawa peraturan (kayata IRD lan Komisi Perdagangan) sing dibutuhake utawa sah. Agensi iki uga bisa nuduhake informasi iki karo organisasi utawa agensi ing njaba Walanda.

Cara Nglumpukake INFORMASI

9. Yen bisa, kita nglumpukake informasi pribadi langsung saka sampeyan, kajaba ora wajar utawa ora praktis kanggo kita. Lasergunpro bisa uga nglumpukake informasi pribadi kanthi macem-macem cara, kalebu nanging ora winates nalika sampeyan:

a. nggunakake situs web;
suwala b. nelpon kita;
c. nulis kanggo kita;
d. email kita;
e. ngunjungi kita kanthi pribadi;
f. menehi umpan balik;
g. tuku utawa nggunakake produk lan / utawa layanan.

10. Ana sawetara kasus ing endi kita ngumpulake informasi saka sampeyan saka pihak katelu ing ngendi ora muni utawa ora pas kanggo ngumpulake langsung saka sampeyan. Contone, kita bisa ngumpulake informasi pribadhi saka wong sing menehi informasi minangka wasit pribadi utawa saka rekrutmen sing menehi sampeyan posisi karo kita.


Pambocoran informasi pribadi

11. Pambocoran informasi pribadi menyang pihak katelu

a. Kita ora bakal ngandhani informasi pribadhi marang wong liya kajaba sampeyan wis menehi idin utawa yen salah sawijining pengecualian miturut Undhang-undhang Privasi ditrapake. Yen bisa, informasi sing bisa dingerteni sampeyan minangka individu bisa dicopot dhisik.

12. Pangecualian

a. Kajaba sing kasebut ing ndhuwur, Lasergunpro ora bakal menehi informasi sampeyan menyang pihak katelu kajaba ana siji utawa luwih saka kahanan ing ngisor iki:

aku. sampeyan wis diwenehi ijin kanggo nindakake iki;

ii. sampeyan kanthi akal bakal ngarepake kita nggunakake utawa menehi informasi kasebut kanggo tujuan sing beda kanggo diklumpukake;

iii. digunakake dibutuhake utawa sah;

iv. ngalangi utawa nyuda ancaman serius kanggo urip, kesehatan utawa keamanan wong utawa kanggo kesehatan umum utawa safety;

v. Sampeyan kudu ngetrapake langkah sing cocog karo kegiatan sing disangka sing ora sah utawa tumindak ala sing ana gandhengane karo fungsi utawa kegiatan kita;

vi. kanthi alesan perlu kanggo pelaksanaan undang-undang sing ditindakake dening lembaga penegak.

13. Tuladha

a. Data Pelanggan: Lasergunpro njaga data saka kabeh pelanggan, kalebu informasi finansial sing bisa dituduhake saben wektu karo institusi finansial, agensi pamrentah, utawa agensi peraturan.

suwala b. Pangiriman produk: produk bisa dikirim menyang organisasi kurir njaba. Kanggo ngirim produk kasebut, kita kudu nyatakake jeneng, alamat lan, ing sawetara kahanan (kayata bahan mbebayani utawa mbebayani), alam utawa konten kasebut.

PUBLIKASI INFORMASI KASAHA INGKAPI

14. Kita bisa nyampekano informasi pribadi marang panyedhiya layanan sing adhedhasar ing Walanda, kalebu produk lan panyedhiya layanan IT lan pedagang debit langsung. Kita usaha kanggo nglindhungi informasi pribadi sampeyan kanthi mesthekake manawa negara sing dununge panyedhiya kasebut menehi perlindungan sing padha karo privasi, utawa manawa kita nggawe kontrak karo organisasi utawa badan kanggo njaga perlindungan privasi sampeyan. Lasergunpro ajeg nuduhake informasi karo organisasi sing gegandhengan ing Walanda.


Apa aku bisa ngilangi?

15. Sampeyan minangka pilihan kanggo menehi informasi. Yen sah lan praktis, sampeyan duwe pilihan kanggo ora ngenali dhewe utawa nggunakake jeneng fiksi nalika komunikasi karo kita. Sampeyan bisa tetep anonim nalika nggunakake sawetara bagean situs web utawa situs sing dikelola dening kita.

16. Sampeyan bisa uga kudu ngumpulake informasi pribadi yen sampeyan pengin produk utawa layanan tartamtu. Yen sampeyan milih nyekeli informasi sing dibutuhake, kita bisa uga ora nyedhiyani sampeyan produk utawa layanan sing wis dijaluk.

Aman lan STORAGE INFORMASI YOUR

17. Kita nyimpen informasi sampeyan kanthi pirang-pirang cara, kalebu fisik (kayata ing wangun kertas) utawa elektronik karo panyedhiya panyimpenan data eksternal. Privasi lan keamanan informasi sampeyan penting banget kanggo kita, saengga nalika nyimpen informasi sampeyan karo panyedhiya eksternal, kita bakal nggawe perjanjian kontrak karo panyedhiya kasebut kanggo mesthekake yen njupuk langkah sing cocog kanggo nglindhungi informasi.

18. Kita njupuk langkah sing cocog kanggo nglindhungi informasi pribadhi sing awake dhewe saka penyalahgunaan, gangguan, akses ora sah, pangowahan, rugi utawa pambocoran. Iki kalebu sajrone panyimpenan, koleksi, pangolahan lan transfer lan karusakan informasi. Langkah-langkah kasebut kalebu, nanging ora diwatesi kanggo:

a. njamin manawa sistem komputer lan situs web kita duwe sistem keamanan kayata firewall lan data enkripsi;

suwala b. pangopènan sistem keamanan lan ngawasi bangunan kita;

c. implementasine perjanjian rahasia karo karyawan lan kontraktor, subkontraktor, panyedhiya layanan lan agen;

d. kabeh karyawan lan kontraktor sing ngolah, nangani utawa nggarap data pribadi ing konteks tugas ndherek latihan karo kawicaksanan lan prosedur privasi lan informasi informasi lan ngatur data, sadurunge nindakake tugas kasebut

e. njaga kabijakan lan prosedur keamanan kanggo panyimpenan dokumen; lan

 

f. ngleksanakake prosedur verifikasi kanggo kabeh pertanyaan / transaksi kanggo mesthekake yen mung wong sing duwe akses menyang informasi pribadi.

19. Situs web bisa ngemot tautan menyang situs web njaba. Disaranake sampeyan mriksa kabijakan privasi situs web njaba kasebut, amarga kita ora tanggung jawab kanggo praktik privasi.



ACCESS TO AND CORRECTION INFORMATION YOUR

20. Kita bakal njupuk langkah sing cukup kanggo mesthekake yen kabeh informasi pribadhi sing diklumpukake, nggunakake utawa nyritakake akurat, saiki, lengkap, relevan lan ora mblusukake.

21. Kita bakal mbenerake informasi pribadhi sing kita yakin ora salah, outdated, ora lengkap, ora relevan utawa mblusukake. Iki bisa uga kalebu langkah-langkah sing cukup kanggo ngandhani organisasi utawa lembaga pamrentah sing diwenehake informasi babagan koreksi kasebut. Sampeyan bisa njaluk akses utawa mbenerake informasi pribadhi sawayah-wayah kanthi ngubungi kita liwat rincian kontak ing ngisor iki. Kita menehi sampeyan akses menyang informasi, kajaba ana salah sawijine miturut Undhang-undhang Privasi.

a. Contone, yen menehi akses bakal ilegal.

22. Yen njaluk akses utawa mbenerake informasi sampeyan, kita bakal nanggapi kanthi wektu sing cukup (biasane sajrone 30 dina). Yen panjaluk sampeyan ditolak, kita bakal ngirim kabar kanthi alesan kanggo nolak lan kepiye sampeyan bisa nggawe keluhan babagan keputusan kasebut.

KOMUNIKASI DIREK lan MATERI PROMOSI

23. Saka wektu, kita bisa ngirim materi promosi lan informasi saka departemen pamrentah utawa pihak katelu.

24. Yen sampeyan ora pengin nampa pesen-pesen kasebut, hubungi kita kanggo langganan dhaptar mailing kasebut.

25. Informasi sampeyan uga bisa digunakake kanggo menehi informasi babagan layanan organisasi liyane sing diwenehake dening Undhang-undhang Privasi utawa yen sampeyan wis setuju nggunakake utawa ngandhakake informasi pribadi kanggo komunikasi langsung lan materi promosi.

26. Aturan kita supaya saben komunikasi langsung utawa materi promosi ngemot pernyataan sing nuduhake manawa sampeyan njaluk supaya ora nampa materi luwih saka kita kanthi ngubungi kita nggunakake informasi sing diwenehake. Elinga yen sampeyan milih pilihan iki, iki uga bakal nyegah sampeyan nampa diskon lan kabar promosi mbesuk, uga informasi liyane babagan produk kita.



COOKIES

27. Situs web lasergunpro.com lan situs sing dikelola nganggo piranti lunak sing dikenal kanthi jeneng "Cookie" kanggo nyathet kunjungan sampeyan menyang situs web lan kanggo nglumpukake sawetara informasi statistik.

28. Kita nggunakake informasi iki kanggo ngatur lan ningkatake situs web. Kita ora nggunakake informasi iki kanggo ngenali sampeyan kanthi pribadi. Informasi sing bisa diklumpukake kalebu:

a. alamat IP komputer;

suwala b. jeneng domain;

c. tanggal lan wektu akses menyang situs web;

d. kaca dibukak lan dokumen didownload;

e. situs sadurunge dibukak

f. yen wis ngunjungi situs web sadurunge; lan

g. jinis piranti lunak browser sing digunakake.

29. Sampeyan bisa nyetel browser sampeyan kanggo mateni cookie nalika ngunjungi situs web. Nanging, sawetara fungsi situs web kita bisa uga ora kasedhiya yen sampeyan milih nindakake iki.

GAMBAR POLISI PRIVASI KITA

30. Kita bakal nganyari kabijakan privasi kita saka wektu. Situs web kita duwe kabijakan privasi paling anyar.


KONTAK US
31. Kirim email menyang helpdesk ing: service@lasergunpro.com