Pangiriman & Nangani

WAKTU PENGIRIMAN (DHL EXPRESS)

 

Amerika Serikat

DHL Express: 2-5 Days Business

 

Eropah

DHL Express: 2-5 Days Business

 

Inggris

DHL Express: 2-5 Days Business

 

Canada

DHL Express: 2-5 Days Business

 

Australia

DHL Express: 1-3 Days Business

 

New Zealand

 

DHL Express: 2-3 Days Business

 

Liyane saka Donya

 

DHL Express: 4-6 Days Business (gumantung lokasi)

 

NANDUNG

Kabeh pesenan biasane bakal dikirim sajrone 1 dina kerja saka gudang lan kabeh pesenan bakal kalebu pelacakan wiwit dikirim menyang pangiriman. Kabeh pesenan bakal dikirim ing kemasan tahan lama kanggo njamin tuku ora rusak sajrone transit. Lasergunpro ora tanggung jawab kanggo keterlambatan, pangiriman sing ilang utawa rusak utawa pesen sing dikirim menyang alamat sing salah, ora valid utawa alamat sing bener. Kita paling penting supaya sampeyan nampa bingkisan kanthi tepat wektu lan Lasergunpro bakal mbantu sabisa supaya bisa ngambah bungkus sing ilang. Lasergunpro ora tanggung jawab kanggo mbalekaken biaya pengiriman yen kirim tundha amarga kasedhiyan produk.

 

TROTING ORDER ANDA

Klik ing kene yen sampeyan pengin nglacak pesenan sampeyan.

 

INFIRI PENGIRIMAN

Hubungi langsung babagan pitakon sing gegandhengan karo service@lasergunpro.com

 

JAMINAN DUIT-90 WULANG JAMINAN

Lasergunpro bangga nawakake garansi dhuwit bali 90 dina yen sampeyan ora marem karo Handset, kanggo rincian luwih lengkap babagan jaminan monggo klik kene

 

REFUNDS & PULANGAN

Lasergunpro bakal nawakake pengembalian dana ing Handset kita yen bali ing kondhisi sing ora digunakake, kalebu kemasan. Pengembalian dana iki bakal dikurangi biaya pengiriman nyata sing dikirim lan bali. Pelanggan kudu mbayar biaya pengiriman lan bea cukai kanggo ngasilake Handset kita. Yen sampeyan pengin ngasilake Handset, kirim email ing service@lasergunpro.com