SYARAT SERVICE

Sarat lan Ketentuan


Pembayaran
Gapura pembayaran sing digunakake digunakake dening panyedhiya situs web Shopify. Iki minangka gateway aman sing bisa dipercaya.


Reregan
Kabeh rega ditampilake ing mata uang negara asal, kalebu GST. Biaya pengiriman produk ora kalebu ing rega lan bisa beda-beda gumantung ing lokasi sampeyan. Sawise ngetik alamat ing situs web, biaya pengiriman sing gegandhengan bakal katon.


Risk
Rugi kerugian utawa kerusakan kanggo produk ditransfer menyang sampeyan nalika dikirim.
Pengiriman - Kita ngirim kabeh ndonya, kajaba nyatakake. Produk sampeyan bakal dikirim menyang alamat sing dipilih miturut 15 dina kerja, miwiti dina sawise pesenan diselehake.
Wigati dimangerteni manawa kita ora duwe kontrol babagan adat utawa tugas ngimpor sing bisa dikendani nalika pesenan sampeyan tekan negara sampeyan. Biaya adat kasebut bisa nyebabake telat lan dijaluk mbayar.


informasi
Priksa manawa informasi kontak sing diwenehake bener. Yen sampeyan ngetik data wong liya, sampeyan njamin manawa sampeyan wis diwenehake wong liya kanggo menehi informasi kasebut. Yen sampeyan milih nggawe akun karo kita, sampeyan kudu tetep sandhi. Akun sampeyan tanggung jawab tanpa preduli saka akses ora sah sing ditampa dening wong liya. Yen sampeyan mikir akun bisa uga ora aman, hubungi langsung.